Dokumentera födelsedagsfesten

Om du har en födelsedagsfest på gång så är det bra om du skaffat lite stämningshöjande prylar till festen. Det är utan tvekan så att lite kul dekorationer till festen dessutom förhöjer stämningen. Det behöver nödvändigtvis inte bara vara dekorationer utan det kan också vara spel eller leksaker som gör att man kan ha kul tillsammans på festen.

Glöm inte att fotografera

Det finns en del ganska vilda lekar man kan göra även med vuxna. Se till att du dokumenterar festen och inte minst de dråpliga situationer som kan uppstå vid lekarna. Säcklöpning är exempelvis en traditionell lek runt midsommar trots att den inte är riskfri. Många är de som har stukat handleden. Det är fortfarande en populär tävling med säckar.

Välj kamera

Troligen behöver du inte gå och hämta kameran för att fotografera. Nära nog alla har en mobiltelefon med en tillräckligt bra kamera för att kunna dokumentera festen. Det betyder att flera sannolikt kommer att fotografera de dråpliga situationerna. Nyare mobiltelefoner har dessutom kameror som ger bilder av professionell kvalitet. Det är med andra ord bara att rulla igång festen, det där med bilder sköter sig i det närmaste självt.