Tips för dina favoritbilder

Alla som gillar att fotografera har säkert ett litet förråd av bilder som de skulle hålla upp som sina bästa skapelser. Vare sig detta är bilder på familjen, ett landskap eller bara något slumpmässigt som du lyckades fånga i den perfekta vinkeln vid just rätt tillfälle. Om du känner igen dig i detta har vi några tips på vad du kan göra med dessa bilder här nedan.

Gör om dem till tavlor

Att göra bilderna till en vacker tavla är nog en tanke som redan slagit dig, men du kanske inte fullföljt den idén än. För bästa resultat bör du nog skicka in bilden till någon som kan skriva ut den i stort nog format. Alla har trots allt inte en skrivare hemma som klarar av att skriva ut högkvalitativa bilder i större än ett A4-format. Allt du behöver göra därefter är att skaffa ramar som passar perfekt till motiven.

Skapa en kalender till det nya året

Mot slutet på året har du också ett perfekt tillfälle att välja ut tolv bilder du tagit under ett år för att göra din egen kalender. Om du är duktig på att sortera dina bilder eller åtminstone enkelt kan söka efter när du tog dem kan du säkert hitta bra kandidater för varje månad. Även här kan du vända dig till en butik som säljer just denna tjänst för att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.