Företagets ansikte utåt

Personalen är företagets ansikte utåt och det är viktigt att man som företag har uppdaterade bilder på sina anställda och sin personal. Likaväl som man har aktuella produktbilder så är det viktigt att man har aktuella bilder på de som arbetar inom företaget. Man bör som regel byta bilder varje år på de som arbetar inom företaget.

Jenny Blad är en fotograf som specialiserat sig inom porträttfotografering och är riktigt vass på just personalfoto. Som företag så vill man att det ska gå snabbt och inte ta allt för lång tid att få arbetet utfört och detta är något som fotografen Jenny Blad insett. Hon är snabb och effektiv att få bilderna tagna och gör detta med största professionalitet.

Bor man i närheten till fotografen så kan det vara smidigt att åka dit, om inte så kan fotografen komma till er vilket kan spara en massa tid. Det kan vara av olika anledningar man vill byta ut äldre fotografier på de anställda. Framförallt så kan det vara nya som anställts sedan förra fotograferingen men också så förändras vi som människor och man vill ha uppdaterade bilder på personalen.

Minst en gång per år skulle man kunna rekommendera att byta ut och ta nya bilder. Är arbetsstyrkan spridd över hela landet så kan en kickoff eller annan sammankomst vara ett bra tillfälle att anlita en fotograf för jobbet. Då är alla samlande och för det mesta så är alla på ett bra humör för fotograferingen.