Skapa med foton

Med den nya tekniken, kan vi ta riktigt avancerade bilder även med mobilkameran. Dock ska medges att inget kan slå en bra fotograf som kan använda sig utav en systemkamera. Men hur som helst kvarstår det faktum att vi tar allt fler bilder som bara får vara digitala utan att komma sig på papper. Det är inte enbart till ondo, då mängderna utav papper som skulle gå åt för att skriva ut alla bilder, skulle vara något helt enormt.

Det finns många bra lösningar på det här så kallade problemet och ett är att välja ut bilder och göra ett vanligt hederligt fotoalbum. Först och främst så måste de bilder du vill använda dig utav, väljas. Se över vart och ett av fotona ordentligt och korrigera med något bildprogram om det behövs.

Man kan också välja att göra en scrapbook. Kortfattat innebär detta att du dekorerar sidorna i fotoalbumet med dekorationer som komplimenterar det bilden visar. Du kan exempelvis välja att göra ett album med bilder från resan, skolåren, ditt bröllop eller ja vad som helst. Inspiration till olika layouter hittar du på nätet.

Fotocollage och fotoväggar är andra varianter som du kan skapa utav foton, liksom att ta favorit bilden och låta göra en fototapet.